infoblokk

H-8800 Nagykanizsa, Lendva u. 11.
T: +36 30 378-5804 |  F: +36 93 317-724
E-mail: info@femker-97.hu

HU EN DE FR IT

Cégünkről

A Fémker-97 Bt egy magyar, családi tulajdonban lévő dinamikusan fejlődő vállalat. Szakmai tapasztalatunk forgácsolás területén már több mint 30 éves. A vállalatot Czinki István alapította 1983-ban majd 1997-ben alakultunk át betéti társasággá, és jelenleg is ebben a formában működünk.

Fő profilunk a precíziós forgácsolt gépalkatrészek gyártása kis-, közepes- és nagy szériában, valamint az egyedi alkatrészek gyártás, továbbá kész alkatrészek összeszerelése. Nagy hangsúlyt fektetünk partnereink elvárásaira és igényeikre, ezért a legfontosabb szempont a vállalatunknál a magas szintű minőség, valamint a pontos határidő betartása. Az elmúlt 30 év azt bizonyította be nekünk, hogy családi vállalkozásként tisztességes üzletvitellel folyamatosan bővülő partneri kapcsolattal, kimagasló eredményeket és megbecsülést lehet elérni ebben az iparágban. Ennek köszönhetően vállalatunk neve nem csak Magyarországon, hanem Európában is ismerté vált.

Továbbra is fenntartjuk vállalatunk védjegyét, ami a következő:

Gyorsabb, gazdaságosabb együttműködés

Tisztelettel:
Czinki István

Minőség

A vállalatunknál az egyik legfontosabb szempont a partnereink magas minőségi követelményeinek betartása, ezért vállalatunknál nagy hangsúlyt fektetünk hogy szakmailag magasan képzett munkaerőt alkalmazzunk.

Továbbiakban az alkatrészek ellenőrzésére egy klimatizált mérőlabor működtetünk, amibe több mint 250 féle mérőeszköz található.

  • Tesa Micro-Hite 3D manual 474
  • Mitutoyo HD 600mm digitális magasságmérő.
  • Taylor-Hobson Surtronic 3P érdesség mérő.
  • Mitutoyo- Tesa különféle tolómérők, mikrométerek
  • Menetkaliberek

Tanúsítvány

Bevezetés alatt:

MSZ EN ISO 9001:2009 

Top