infoblokk

H-8800 Nagykanizsa, Lendva u. 11.
T: +36 30 378-5804 |  F: +36 93 317-724
E-mail: info@femker-97.hu

HU EN DE FR IT

Sajtóközlemény - Telephelyfejlesztés uniós támogatás segítségével Nagykanizsán

Sajtóközlemény - Telephelyfejlesztés uniós támogatás segítségével Nagykanizsán

Sajtóközlemény - Telephelyfejlesztés uniós támogatás segítségével Nagykanizsán

A FÉMKER-’97. Bt. 59,98 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért” című pályázati kiírásán. A vállalkozás a beruházás keretében a nagykanizsai Ipari Park területén gyártócsarnokot építtetett termelési kapacitásuk bővítése érdekében.

Az 1997-ben alapított Fémker- '97. Ipari- Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 100% magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A cég fő tevékenysége a fémmegmunkálás, CNC technológia alkalmazásával fém alkatrészeket gyártanak nagykanizsai székhelyükön.
Az uniós támogatás segítségével megvalósult beruházás keretében a nagykanizsai Ipari Park területén egy kétszintes 1055 m2-es csarnok került megépítésre. A felső szinten irodák, szociális helyiségek illetve gyártás előkészítő helyiségek kerültek kialakításra, az alsó szinten pedig egy közel 700 m2-es gyártóhelyiség, szociális helyiségek, étkező illetve a termeléshez szükséges további helyiségek úgymint Meo helyiség, termék összeállító helyiségek kaptak helyet.
A beruházás által a vállalkozás a gyártási és a raktározási kapacitását is nagymértékben növeli. Az új csarnok illeszkedik termelési volumenükhöz továbbá az alacsony fenntartási költségek érdekében megújuló energiát hasznosító technológia is kiépítésre került, az épület hűtési- fűtési rendszerét hőszivattyús technológia biztosítja.
A beruházás hozzájárul a vállalkozás eredményeinek javulásához valamint a térség foglalkoztatottságának és gazdasági teljesítményének növekedéséhez.
Jelen beruházás megvalósítása 5 fő részére teremt új munkahelyet.

További információ kérhető: Czinki István
Telefon: +36 30 2911 610
E-mail cím: info@femker-97.hu

Vissza
Top