infoblokk

H-8800 Nagykanizsa, Lendva u. 11.
T: +36 30 378-5804 |  F: +36 93 317-724
E-mail: info@femker-97.hu

HU EN DE FR IT

Komplex vállalatirányítási rendszer bevezetése a Fémker- '97 Bt-nél projekt részletes leírása

Komplex vállalatirányítási rendszer bevezetése a Fémker- '97 Bt-nél projekt részletes leírása

Komplex vállalatirányítási rendszer bevezetése a Fémker- '97 Bt-nél projekt részletes leírása

A támogatási kérelem 2018.12.19-én pozitív támogatói döntésben részesült.

Kedvezményezett neve: FÉMKER-'97. Ipari- Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Szerződés száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00047
Támogatás összege: 2 240 400 Ft
Kölcsön összege: 2 800 500 Ft
Összköltség: 5 601 000 Ft
Támogatási intenzitása: 45%
Projekt befejezési dátuma: 2019.02.28

A projekt keretében megvalósult a Factory Master termelésirányítási rendszer, migráció, testreszabás, betanítás beszerzése, beüzemelése.  

A bevezetésre került integrált termelés irányítási rendszerrel, sokkal gyorsabban, átláthatóbban és professzionális szinten tudja a társaság kiszolgálni a megrendelőiket.   Az új szoftver az eddigi excel alapú helyi nyilvántartások instabil megoldását váltotta fel.
A projektben beszerzésre került Factory Master termelésirányítási rendszer teljes egészében integráltan kezeli a társaság minden napi feladatait.  Árajánlat készítéstől kezdve a bejövő megrendelések iktatásáig és a rendelésekhez szükséges alapanyag, szerszám, eszközök rendelését kezeli. Visszatérő rendelések adatait törzsadatként kezelve pár kattintással indítható új gyártás, illetve raktárkészlet figyeléssel automatikusan tud gyártást ütemezni.  
A Factory Master termelésirányítási rendszer 5 modulban biztosítja a rugalmas gyártási folyamatát:
- Vállalatti CMR, értékesítési terület: támogatja a kampánymenedzsmentet, az értékesítési folyamatokat, kezeli a kedvezményeket, ügyfeleket, reklamációkat, integrált adatfogadási funkcióval rendelkezik.  A gyártásból érkező előrejelzések kezelése, kereskedelmi előkészítési feladatok támogatása, ajánlatkészítés támogatás, ajánlat – rendelés – szállítás – számlázás folyamat együttes kezelése
- Gyártási terület: a rendszer lehetővé teszi a szükséges készletszintek figyelését a gyártási prognózisok és a félkész termékek alapanyag szükségleteinek figyelembevételével. Szükséglet számítást és beszerzési előrejelzést készít, gyártási rendelések ütemezését elvégzi, lehetővé teszi a minőségbiztosítás támogatását.
- Kontrolling és döntéstámogatás: adatbázisokat kezel és dolgoz fel, beszámolókat több formátumban kezeli, vállalat teljesítmény mérése érdekében terv tény adatokat összehasonlít.
- Beszerzés és logisztikai terület: a rendszer lehetővé teszi cikkek egységes kezelését, akár több raktár kezelését, készletérték és mennyiség nyilvántartását. Biztosítja a leltározást, kezeli a beszerzési árlistákat.
- Munkafolyamat-irányítási rendszer: támogató, vezetési vállalati folyamatok definiálására ad lehetőséget, követésre és szabályozásra.

Migráció adatbázis konvertálás: a korábbi adatok átkonvertálása a Factory Masterba.
Testreszabás: elengedhetetlen hogy egyes alapbeállításokat,paramétereket úgy működtessen a program ahogy az a társaságnak megfelel ehhez kell a testreszabás.
Oktatás - Betanítás: Ezt a programot minden felhasználónak az adott jogosultságához mérten, betanítás szükséges hogy a jövőben önállóan tudja használni a programot.

Vissza
Top